Бъдещите герои на хаус музиката се събират в Sofia Sound Factory на 24 ноември. Три от най-горещите имена на съвременната електронна сцена идват у нас за поредното мощно парти на Metropolis - Sasha Carassi (Globox, Phobiq), Gaiser (MINUS) и вечният герой от бъдещето – Umek!

Събитието ще се случи в няколко от помещенията на модерна бъдеща фабрика за хладилни инсталации – уникален естествен декор, където преди машините се настанява музиката.

Партито ще започне със сетът на родното дуо Roboloco (DJ Smurf и Miss Lidiya) от Metropolis Djs.

Освен главната атракция, Metropolis са предвидили и The Loft - специална зала на горния етаж във фабриката , която ще е посветена на хаус звука, представен от Laylla Dane, Bosha, Jassen Petrov, Tony Boogs, Petar и младите Valex и Stein.

Специалният подарък от Metropolis за всички закупили билети е безплатният превоз – брандиран Парти бус, който от 22.00 часа на 24 ноември до 04.00 часа на 25 ноември на всеки 30 минути ще тръгва от Александър Невски към Sofia Sound Factory (ул. "Първа Българска армия" 18 B).

Предвидени са зони за почивка, а най-неуморните фенове ще могат да се вихрят на афтър партито, което започва в 5.00 часа в The Loft, където ще бъде отворена още една зала, в която ще звучи музика от DJ Steven и Jassen Petrov.

Билети за събитието се продават в мрежите на Eventim и Ticketstream.