Шведът, ритнал камериерка в Слънчев бряг, остава в ареста
Сундберг е готов да обезщети пострадалата, като размерът на паричната сума ще бъде определен от съда
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 13
    0
Агресивният шведски турист
Снимка: bTV

Окръжният съд на Бургас остави в ареста шведския турист, който безпричинно изрита в главата камериерка в Слънчев бряг. Очаква се до дни делото да приключи по същество.

Защитата поиска шведът да бъде освободен под парична гаранция. Стоенето в ареста не се отразявало добре на острото му кожно заболяване.

Пред съдията 53-годишният турист каза, че няма да избяга. Обясни още, че брат му се е върнал в България и че двамата разполагат с общо около 30 хил. лв., които да им стигнат да платят гаранцията и да се издържат докато приключи процеса.

Ексклузивни кадри от нападението срещу камериерка в "Слънчев бряг" (ВИДЕО)Вчера шведски турист ритна жената в главата, докато тя чистела фоайето на хотела

Според прокуратурата 53-годишният швед е бил в състояние на алкохолно опиянение, когато е ритнал камериерката в главата, но е осъзнавал какво прави.

След удара жената е получила временно сътресение на мозъка и оток.

Шведът не бил гледал записа от камерите, който ви показахме в bTV Новините и не знаел за негативните реакции, които бруталният ритник предизвика не само у нас, но и в чужбина.

Шведът, изритал в главата камериерка: Не помня нищо (ВИДЕО)Гневни граждани го чакаха пред съда

Очаква се делото да се гледа следващата седмица.

Наказанието, което шведският турист може да получи е до 3 години затвор или административна санкция – глоба.

  • 13
    0
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре