ГЕРБ е единствената партия, която води реален политически живот. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в Банско.

При откриване на лекция пред младежите от партията на тема „Европейски измерения на регионалната политика” Цветанов съобщи, че партията акцентира основно на младите хора.

„Ние не сме партия, която в момента започва и иска да направи нещо и след това изчезва. Свидетели сте на появата на много партии през последните 3-4 години. Те имаха голям потенциал, който им залагаха съответни медии, но не стигнаха до никъде. Давам ви за пример един Николай Бареков, който събра страшно много симпатизанти, но всичко това беше на база популизъм”, каза още Цветанов.

Той уточни, че ГЕРБ има за цел да изгради здрави ядра на партията във всички възрастови измерения.

Цветан Цветанов потвърди, че ГЕРБ „както винаги досега, ще участва самостоятелно със свои кандидатури на предстоящия местен вот, защото това е единствено отговорната позиция пред избирателите”.

По думите му ГЕРБ е единствената партия, която води реален политически живот и дава шанс на младите хора. Това се потвърждавало от факта, че най-младият евродепутат в Брюксел и най-младият народен представител в България са от ГЕРБ.