Днес облачността ще е променлива и на места в източната половина на страната и планинските райони ще превали. Със слаб до умерен вятър от север- североизток в страната ще проникне хладен въздух, температурите ще се понижат и ще бъдат предимно между 16 и 21 градуса. 

Над Черноморието ще има временни увеличения на облачността и на места по северното крайбрежие ще превали. Температурата на въздуха ще е около 18-20 градуса, тази на морската вода- 21,22 градуса.

Над планините облачността ще е променлива, често значителна и на места ще превали.Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 12 градуса, на 2000 метра - около 4 градуса.

Утре повече слънце ще има на запад, на изток облачността ще бъде значителна и на места в югоизточните райони е възможно да превали. Максималните температури ще бъдат от 17 до 22 градуса. През следващите няколко дни в страната ще има много слънце и температурите ще се повишават. В петък и в събота вече ще се радваме на доста топло време - следобед стойностите ще бъдат от 22 до 27 градуса.