Mайката от скандалния клип, в който тя е видимо в нетрезво състояние, заяви, че инцидентно е злоупотребила с алкохол.  В записа освен жената в неадекватно състояние се вижда и едногодишното й дете, a кадрите са заснети в стая с мизерни условия, пълна с боклуци.

„Не отричам, бях пийнала доста, няма да се повтори никога повече”, увери пред bTV 25-годишната Мария Димова, която живее с двете си деца в русенския квартал „Средна кула”.

„Обичам си прекалено много децата и ще направя всичко за тях. Съжалявам много. Ако можех да върна времето назад, никога нямаше да го направя”, категорична беше тя.

„Не искам да си оставя децата, те са всичко за мен, искам да си ги гледам”, отбеляза майката.

Тя допълни, че има възможност да гледа децата си и те си имат всичко. Не са останали нито гладни, нито боси, имат си играчки, каза Мария Димова. Майката заяви, че родителите й помагат и се справят с отглеждането.

Стана ясно, че бащата на по-малкото от децата на Мария, което се вижда и в клипа, поддържа фалшив профил във „Фейсбук” на майката.

„Бившият ми мъж, който го е направил преди време, той го е качил, този профил изобщо не е мой. Всички снимки и клипове ги е правил той и той ги качва”, посочи Мария.