Има ли връзка между фалшивите долари край Герман и отвличането?
Фалшивите банкноти нямат общо с отвличането в Герман, категорични са от МВР
  • Последни
  • Най-четени

Коментари: 0
  • 0
    2
долари, реквзит
Снимка: btvnovinite.bg

Пари, използвани за снимки на кино продукция. Това е официалната информация по случая с фалшивите доларови банкноти, разпилени близо до мястото на отвличането на 25-годишния Адриан.

Какъв обаче е шансът, разпилените вчера фалшиви долари да са свързани с похищението. Доларите бяха разпилени на метри от селото, където беше отвлечен младият мъж и това засили спекулациите около случая.

Вчера хиляди фалшиви долари са разпилени на пътя за Герман. Десетки минувачи спират колите си, за да ги събират.

Росен Цветков за разпилените долари: Възможно е това да е знак от похитителите на АдрианОбяснението на МВР е, че се е разпилял реквизит на филмова продукция. Попитах коя е тази продукция, не ми казаха, допълва разследващият ни репортер

„То цялата държава е шоу, а вие сте седнали сега за тука. . . Те са хартия, вие добре знаете, че са хартия”, каза един от колекционерите.

Малко по-късно МВР отцепва района, за да предотврати пътен инцидент. 

„Служители на „Пътна полиция“ временно отцепиха движението в отсечка от пътя за село Герман. Около 18.00 часа, пътни полицаи забелязали, че камион, обслужващ филмова продукция, разпилява част от превозвания товар, за който е установено, че са неистински доларови банкноти. Униформените предприели незабавни действия за отцепване на района с оглед безопасността на преминаващите”, се казва в официалното съобщение на вътрешното ведомство

Репортерът на bTV Росен Цветков обаче е на мястото много преди екипите на полицията.

Разпилени фалшиви долари на пътя, където беше изоставена колата на отвлечения Адриан (СНИМКИ)От МВР заявиха, че са реквизит на филмова продукция, но не уточниха коя

„Ние бяхме в 18:20 там и нямаше полиция. Имаше просто хаос и много хора”, спомня си Цветков.

Фалшивите банкноти нямат общо с отвличането в Герман, категорични са от МВР. Реквизитът обаче не е част от продукции на киностудио "Ню Бояна".

„Ние направихме проверка. Установихме, че от реквизитния ни отдел не липсват реквизитни банкноти.”, казват от “Ню Бояна” .

Тони Златков: Още никой не се е свързал с мен, това е голямото ми притеснениеСпоред него палежите в автокъщата „Софавто” и отвличането не са свързани

Разпилените до село Герман пари са далеч от сполучливи фалшификати, но не е изключено да са част от реквизита на друго киностудио. Парите са разпилени на метри от филмови студия за кино продукции. И днес фалшиви банкноти още стоят край пътя. Какво всъщност се е случило? От отлично информирани наши източници научихме, че цял камион с фалшиви банкноти е напускал кино студията. На завоя, за да се включи за околовръстното шосе, банкнотите се разпиляват на пътя.

  • 0
    2
Още по темата
0 Коментара
  • Най-старите отгоре
  • Най-новите отгоре