Треньорът на шведския АИК Алекс Милър заяви на пресконференцията преди срещата-реванш от плейофите на Лига Европа срещу Левски, че неговият отбор ще пресира противника
по целия терен и ще търси гол на всяка цена.

"Трябва да пресираме Левски по целия терен. Това е моята философия във футбола и вярвам, че тя ще ни донесе успех. Трябва да играем агресивно.Няма да играем за равенство. Ще търсим победата. 0:0 е добър резултат. Ако успеем да вкараме гол, напрежението върху Левски ще стане голямо", каза наставникът на АИК.

"Имаме известни проблеми с резултатите при гостуванията ни. Трудно бележим голове.Имаме балансиран отбор и в последно време играта ни се подобри. Надявам се и утре да бъдем на ниво. Ще бъде много важно как ще се представим ние, защото в първия мач се видя, че не отстъпваме по нищо на съперника", допълни още Милър.

Шотландецът не вярва да има реваншизъм от страна на футболистите и на феновете на "сините" с оглед на вандалското поведение на запалянковците на АИК след първия мач на "Росунда", когато автобусът на Левски беше атакуван с бутилки и камъни.

"Наясно сме какво ни очаква утре. Едва ли някой ще ни ръкопляска. Не се притесняваме. И преди сме играли такива мачове", каза Милър.