Тази вечер Манчестър Сити ще излезе във втори мач от турнира "Водаком Чалъндж" на обновения "АБСА Стайдиум" в Дърбан, съобщава кореспондентът на bTV от ЮАР - Ромина Стоилова. Те ще играят срещу най-големия южно-африкански тим Кайзер Чифс.

Треньорът на англичаните заяви, че предвид първата загуба на отбора му на 17 юли, срещу другия южно-африкански колос Орландо Пайратс с 0:2, днес те ще излязат много по-мотивирани и с хъс за победа. Вероятно в игра ще влязат новите попълнения на тима - Санта Крус и Гари Барет, но що се отнася до Тевес, той едва вчера е започнал да тренира с новия си отбор и едва ли ще може да играе в днешния мач.

Но за финалния двубой от турнира, който ще се играе в събота в столицата Претория, аржентинската звезда ще бъде на линия. Днес се очаква да пристигне в Южна Африка  и новото попълнение на Манчестътр Сити тогиецът Емануел Адебайор. Предвижда се той също да играе на финала в Претория.

За радост на южно-африканските дами,в съботния мач се очаква да играе и бразилската звезда - Робиньо. На наскоро приключилия турнир за Купата на Конфедерациите, бразилецът бе избран за най-красив футболист, следван от испанеца Серхио Рамос и "бялата перла" на южноафриканския футбол Матьо Буут (играч на Мамелоди Съндаунс).