Защитникът на Барселона - Карлос Пуйол заяви, че гледа единствено своя отбор и не се интересува от резултатите на съперниците. Испанският футболист изрази увереност, че каталунците ще дадат всичко от себе си, за да триумфират с титлата в края на сезона.

’’Ние трябва да спечелим нашите мачове, защото сега всичко зависи от нас и това ни вдъхва увереност. Не се притесняваме от нищо, в отбора вярваме в успеха и знаем как да го постигнем. В края на всеки шампионат винаги е напрегнато и затова сега всички срещи, които ни остават са като финали за нас. Не играем добре в гостуванията си, но не можем да си позволим да правим повече грешки”, обясни испанският национал.

Бранителят коментира и вчерашната победа на каталунците с 1:0 срещу Леванте на ’’Ноу Камп”.
’’Мисля, че през цялото време контролирахме играта на терена, изпуснахме да реализираме няколко добри положения и накрая това можеше да доведе нещата до равенство. Трябваше да решим мача възможно най-рано, но това не беше толкова лесно”, каза Пуйол.

Защитникът заяви, че този сезон в Примера дивисион няма слаби отбори и всеки се стреми да покаже най-доброто, на което е способен.
’’Всички играем на върха на възможностите си, шампионатът е много продължителен и същевременно труден. Всеки отбор може да те победи, независимо дали се намира в дъното или в челото на класирането. Първенството е една надпревара и ние винаги сме казвали, че е много трудно и силите са изравнени. Ако си мислиш, че ще бъде лесно, то излизайки на терена нещата се променят”, завърши защитникът на Барселона.

АЛЕКСАНДЪР СТАНКОВ