Треньорът на Осасуна Хосе Зиганда определи първия гол на Севиля, като повратен момент в реванша между двата отбора. Първата среща бе спечелена от неговия тим с 1:0, но във втората той загуби с 0:2 и отпадна от състезанието.

 "Не мисля че ни липсваше амбиция, напротив. До първия гол стояхме добре на терена. Дори смятам, че играчите на Севиля бяха леко нервни. Голът на Луиш Фабиано обаче обърна нещата. Оказа се, че ни е трудно да се върнем в срещата. Севиля заигра както може и се представи така, все едно това беше финала", заяви Зиганда.

 Той все пак добави, че е доволен от постигнатата от неговите играчи през този сезон. 1/2 финал в Купата на УЕФА е добро постижение за всеки отбор в Европа.

 "Ще се завърна в Памплона горд от постигнатото от моите играчи. Въпреки че не играхме много добре тази вечер, всеки един от тях се стараеше да покаже най-доброто от себе си. Севиля просто бе по-класният тим. В момента настроението е минорно, но това е добре. Това показва, че ние желаем подобни и по-големи успехи в бъдеще", завърши Зиганда.

БЛАГОВЕСТ БЛАГОЕВ