Селекционерът на английския национален тим Фабио Капело изригна срещу критиците си от медиите на пресконференцията преди мача с България от квалификациите за Евро 2012.
Италианецът припомни на журналистите как са се отнасяли към него в началото и сега

"Вие създадохте Бог, а след това и чудовището. Под мое ръководство Англия има само една загуба (срещу Германия на осминафиналите на Мондиал 2010) и то след много голяма грешка на рефера. Не трябва да забравяте това. Поне аз така мисля", заяви Капело.

"След тази загуба обаче вие променихте напълно мнението си за мен. А си спомням как добре писахте за мен малко преди това. И веднага след това последваха куп лоши неща. Но както и да е. Ще живея с това напрежение, това ми е работата", каза италианският специалист.

Въпреки критиките, че няма никакви промени след слабото представяне на Мондиал 2010, Капело няма да изневери на системата си 4-4-2, като ще я използва и срещу България

Очаква се той да направи само три промени в сравнение със състава, загубил от Германия с 1:4. Двете промени са по задължение заради отсъствието на контузените асове на Челси Франк Лампард и Джон Тери, за които се говори още, че бойкотират италианския специалист. Третата промяна е на вратарския пост, който в бъдеше ще се заема от стража на Манчестър Сити Джо Харт.