Камерунският нападател на европейския клубен шампион Барселона Самуел Ето’о не скрива амбициите си за нови трофеи през настоящия сезон. "Винаги можем да постигнем повече. В живота всичко е възможно. Трябва да вярваш и да уважаваш съперниците си", разкри тайната на успеха пред клубния сайт на "синьо-червените" стрелецът.

"Починах си много добре. Имах нужда от истинска ваканция, да не ставам рано сутрин и да не гоня ангажименти", призна 25-годишният голмайстор номер 1 Примера дивисион, който събра 64 дни бе зтренировки. "С попълнения като Гудьонсен, Дзамброта и Тюрам Барса ще бъде още по-силен тим през новия сезон. Ще участваме в 6 състезания. Защо да ни ги завоюваме всичките", риторично попита африканският голаджия.

""

Камерунският национал твърди, че е напълно наясно с факта, че през следващия сезон каталунците ще са "отборът, който трябва да бъде победен". Голмайсторът за последния сезон в Примера завършва по-реалистично: "Барса обаче, може да падне от високо, ако не се отнесе сериозно към мачовете си. Имаме най-добрата селекция в света в момента, но трябва да уважаваме противниците, да не ги подценяваме, за да не свършим като великите "галактикос" в последните няколко сезона".

ГЕОРГИ ВЪЛЧЕВ

Снимки: fcbarcelona.com