Футболната звезда Дейвид Бекъм посъветва съотборника си в английския национален тим - Джон Тери да не напуска Челси. Както е известно към защитника сериозен интерес проявява Манчестър Сити.

Ръководството на "гражданите" дори е готово да го направи най-добре платеният играч в Премиършип. Заплатата ще бъде 280 000 паунда седмично, което е два пъти повече от досегашното му възнаграждение.

"Щастието е най-важното нещо. Страстта към играта и клуба, измества на заден план парите. Същото е и с Джон Тери. Той ще реши кое е най-доброто за футболната му кариера. Все пак той е капитан на Англия. Инвеститорите в Манчестър Сити искат да направят голем отбор. Въпреки, че футболът е бизнес, не мисля, че Тери ще напусне Челси, защото те не искат да го изгубят", коментира Бекъм.

Бекъм засегна и Манчестър Юнайтед, клубът, от който тръгна към големия футбол.

"Винаги съм искал да завърша кариерата си в Манчестър Юнайтед. Но не всичко зависеше от мен. Когато напуснах "Олд Трафорд", цели три години не можех дори да гледам тима по телевизията. Чувствах се много зле", завърши футболистът.

Бекъм добави, че най-вероятно отново ще играе в Милан, след като му изтече договора с ЛА Галакси. Той сподели, че иска да се завърне на "Сан Сиро".