Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън за пореден път похвали звездата на тима - Димитър Бербатов. Шотландският специалист призна приноса на българския нападател през първия му сезон на "Олд Трафорд" и му предрече бляскаво бъдеще - като това на Ерик Кантона. Капитанът на националния ни тим донесе победата на тима срещу Нюкасъл в последната среща на Юнайтед.

"Дими е различен футболист. Той промени отбора ни. Берба притежава търпението и самообладанието при завършващата фази на играта. Това ни помага изключително много. Бербатов отбеляза четири или пет изключително важни и решаващи за тима ни попадения, а това беше запазена марка на Кантона", каза Фъргюсън пред официалния сайт на "червените дяволи".

"Ако в началото на сезона ме бяха попитали къде в класирането ми се иска да бъдем през месец март, нямаше да кажа нещо различно от това, което се случва сега. Следващата седмица е много важна за нас и ако успеем да задържим това ниво и посоката, в която се движим, мисля, че ни очакват само хубави неща", допълни сър Алекс.