Тази вечер от 18 часа започва новият комедиен сериал на bTV - "Татковци". Зрителите ще станат свидетели на забавните, но и предизвикателни ситуации в бащинството.

Сериалът разглежда различни аспекти на това да си баща, като най-важни са отношенията между бащи и деца и между майки и бащи, разказаха в "Тази сутрин" режисьорът Павел Веснаков и креативният продуцент Евтим Милошев.

Татковците са представени като алтернатива на майките и създателите на сериала задават въпроса може ли бащата да замести майката във всяко отношение. Разбира се ролята на майката не е омаловажена.

В главните роли зрителите ще видят актьори, които не са толкова популярни. Точно това е била целта, която са си поставили създателите на сериала.

Те са искали да избегнат опасността да изберат актьор само защото ще доведе зрители, но няма да е напълно подходящ за ролята. Всички актьори, които са избрани, просто са били най-подходящите за съответните роли и са получили място в сериала след дълъг кастинг.

Любопитна подробност е, че постепенно татковците от сериала стават татковци и в реалния живот. Един е станал баща малко преди кастинга, друг в момента очаква, а за останалите двама има време, тъй като историята в сериала ще бъде разказана в 140 епизода.

Екипът и актьорите са заедно по 12 часа на ден, така че вече са си станали близки. Освен възрастните и децата, на снимачната площадка има и много животни, защото като един от персонажите е ветеринар.

Павел Веснаков сподели, че това много го е притеснявало, но се е оказало, че не е толкова лошо да се работи с деца и животни, когато има положителни емоции.

Още за сериала може да прочетете на сайта LadyZone.bg:

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!