Само на 30 години ни напусна младата актриса Лорина Камбурова. За да разкаже малко повече за нея гост в предаването „Тази сутрин“ по bTV беше нейната приятелка Рая Пеева.

Рая сподели, че двете с Лорина са учили заедно в НАТФИЗ, където Лорина е успяла да намери своето „последно семейство“. Младата жена е загубила и майка си и баща си, така че се е отдала напълно на изкуството.

Талантът на Лорина Камбурова не се ограничавал само до театралното изкуство. Тя много е обичала да пее и го е правила по всяко време. Рая Пеева напомни, че Лорина има издаден албум и сподели, че си мисли за песента „Летя сама“, тъй като и действително Лорина отлетя сама:

„Майка ѝ и баща ѝ я извикаха“, каза Рая.

Смъртта на младата жена е била шок за всички, които са я познавали, защото повечето хора около нея не са имали представа, че тя е болна. Лорина е имала белодробни проблеми и е очаквала трансплантация във Виена.

Скоро по bTV започва излъчването на „Скъпи наследници“ и зрителите ще могат да си припомнят таланта на Лорина Камбурова, която завинаги ще остане млада.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!