Доста по-високи критерии и към участници, и към треньори ще предложи новият сезонна „Гласът на България”. Един месец остава до старта на шоуто за музикални таланти по bTV. Началото е на 18 февруари от 20:00 часа. Ясно е, че сред зрителите ще бъдат пасажерите на два от вчерашните полети между София и Варна. Те слушаха на живо Поли Генова и Иван Лечев – на 8000 метра височина.

Затрудняващо ли е да пееш в самолет? Ако питате Поли – не: „сериозно парти си направихме във въздуха”. Пътуването за обикновените хора обаче започнало малко шокиращо, защото авиоконцертът бил пазен в тайна до последния момент. Отлично било обаче настроението особено по време на вечерния полет, когато хората били подготвени за парти. Човекът-история на българския рок Иван Лечев е решил да превърне този тип шоу в „навик”. Възражението му е единствено към пилотските качества на Поли, която била при командира и втория пилот по време на кацането. А и двамата благодариха на „България Ер” за възможността да направят това шоу.

С какво обаче новият сезон на „Гласът на България” ще е по-различен?

Категорична е позицията на Иван Лечев: „много талантливи хлапета за пореден път, просто тая държава откъде ги ражда тези хора?!”. Уникалното според Поли Генова ще е в начина, по който ще се дават музикални задачи и ще се печелят битки. Лабилните нямат шанс, смята китаристът на ФСБ: „много хора отпаднаха, защото не съумяха да си контролират емоциите”. „Тук си личи кой има опит повече на сцена”, допълни той. Упражненията пред публика обаче не са достатъчни, коментира Поли. Разгръщането на таланта може да пострада именно от „пренавиване” даже и при много опит, обясни тя. А за нас остава да гледаме шоуто всяка неделя от 20:00 часа – стартът е на 18 февруари!