Един благороден жест показа, че все още има достойни млади хора, които дори и в труден за тях момент са готови да помогнат.

17-годишният талант на ЦСКА Павел Головодов дари средства на юношата на Левски Дарин Тодоров, нужни за неговото възстановяване след катастрофа.

Парите, които Головодов дари, бяха събрани в благотворителна кампания за лечението на неговия баща, който обаче за съжаление загуби битката с тежко онкологично заболяване.

27-годишният Дарин Тодоров продължава битката си за пълно възстановяване след преживяната преди 7 години тежка автомобилна катастрофа. Той и семейството му са изключително благодарни на младия талант на ЦСКА Павел Головодов за оказаната подкрепа в труден за него момент.

Дарко се подлага на тежки възстановителни процедури в турската столица Анкара, които нямат аналог у нас. Следващата терапия предстои през месец март, сумата нужна за това обаче е непосилна за семейството му, тъй като само един курс струва 9000 долара.

Възстановителните процедури в Анкара оказват изключително благотворно влияние за подобряване на състоянието на Дарко и за това те трябва да продължат, а младия шуменец и семейството му изказват своята благодарност към всички, които им помагат.

Можете да помогнете на Дарин Тодоров с дарение на някоя от посочените банкови сметки в "Уникредит Булбанк":

 

IBAN в лева - BG31UNCR70001519456109 - BIC: UNCRBGSF

IBAN в евро - BG74UNCR70001519456111 - BIC: UNCRBGS