Водещата Зейнеб Маджурова всеки петък ще ни представя по едно известно семейство и техните коледни традиции. Тя избра да започне поредицата с едно от най-популярните футболни семейства в България – това на Ваня и Евгения Джаферович.

Семейство Джаферович споделиха, че пандемията не им се е отразила зле, като на други хора и дори се радват, че са прекарали повече време заедно.

Те са успявали да се спасят от опасността да си омръзнат, защото имат допълнително помещение в същата сграда, в което се намира пералнята и видеоиграта на Ваня. Той често е ходел да пуска пералнята и да играе, заради което за целия период на локдауна не са се скарали нито веднъж.

Преди няколко месеца Ваня Джаферович и Владо Карамазов споделиха снимка, на която са на някакво много екзотично място, което накара почитателите им да мислят, че се подготвя ново издание на „Сървайвър“, а Ваня Джаферович отново ще участва.

Сега бившият футболист разкри, че действително се подготвя нов „Сървайвър“, но той няма да участва, а ще е част от екипа. Джаферович обеща, че зрителите ще станат свидетели на нещо невиждано.

Ваня и Евгения са участници от предишните броеве на „Сървайвър“. Красавицата беше първа още през 2008 г. По-късно Ваня, който не е почитател на риалити форматите, се е пошегувал, че ако има „Сървайвър“ в България, ще се запише и ще спечели. Това действително се случва през 2014 г.

Днес Ваня Джаферович продължава да не е почитател на риалити предаванията като цяло, но смята, че „Сървайвър“ е най-великата телевизионна игра, създавана някога.

За финал семейство Джаферович си пожелаха преди всичко здраве. Малкият им син поиска много бобнони за Коледа, а дъщеря им си пожела повече да не се налага да учи онлайн, защото призна, че понякога ѝ е по-трудно да разбира материала, отколкото ако са в училище.

Още за семейство Джаферович може да намерите на LadyZone.bg: