Певецът Влади Ампов-Графа беше гост в студиото на „Тази сутрин“, за да представи новата си песен „Химера“. Той сподели, че, въпреки невъзможността да изпълнява музиката си пред публика, не е спрял да пише песни цяла зима и сега, дни преди астрономическата пролет, е решил да сподели една от тях с феновете си.

Според Графа най-голямата химера днес са срещите с публиката и срещите между хора очи в очи. Той уточни, че през последните години и най-вече по време на пандемията, общуването между хората се преместило в една паралелна реалност.

Графа е работил повече от 3 месеца по песента. Почитателите му няма да се изненадат, защото изпълнителят често споделяше видеа, в които изпълнява свои песни само с акустична китара. Единствените, които може би се дразнят заради пристрастеността му към китарата, са хората, които живеят с него, както сам той отбеляза.

Музикантът сподели, че не се опитва да контролира децата си и ги оставя да се занимават с каквото им харесва. Дъщеря му Никол проявява интерес към музиката, но баща ѝ ще я подкрепи в каквото и поприще да реши да се развива.

Още любопитни факти за Графа може да прочетете на сайта LadyZone.bg: