Журналистката Десислава Павлова стана първият участник в новия сезон на „Фермата“, който напусна след дуел.

Тя загуби битката с Теодора и вече си е вкъщи. Зрителите на bTV бяха поканени на гости в дома ѝ, където тя сподели какви са чувствата ѝ, след като напусна популярната телевизионна игра.

Деси, която 13 години живее в САЩ, сподели, че за нея селският живот е непознато изживяване. Благодарение на „Фермата“ е имала възможност да се сблъска със себе си и да предизвика способностите си. И макар да загуби, е доволна от играта си.

Тя обаче предизвика и доста недоволство сред останалите участници, които я определиха като „Антипатриот“, „сноб“ и „манипулатор“. Тези определения не дразнят Деси, която смята, че е влязла в играта, за да играе определена роля и се е справила добре.

„Казах им нещата такива, каквито са и това не им хареса“, обясни тя.

Колкото до обвиненията, че не е истински патриот, Деси сподели, че според нея патриотизмът не се изразява в това да знаеш химна и да пееш народни песни. Според нея тя, като човек, който е живял в чужбина и се е върнал в България, е много по-голям патриот от тези, които парадират с това.

За свой фаворит за спечелване на играта журналистката посочи Любо, с когото имаха обтегнати отношения във „Фермата“. Другият участник я обвини, че е влязла в играта само заради себе си, докато той е искал да подкрепи каузата на новия сезон – възстановяването на манастир „Свети Архангел Михаил“.

Деси се надява Любо да спечели, тъй като е обещал, че ще дари сумата от наградата на манастира. И ако стигне до финала, Деси ще очаква той да направи точно това.

Още за новия сезон на "Фермата" може да прочетете на LadyZone.bg: