Тази вечер започва едно от най-вълнуващите музикални събития в България – фестивалът SUNLAND/EXIT, който ще се проведе въпреки пандемията.

На плажа в Приморско десетки хиляди хора ще могат да се радват на хубава музика и настроение в продължение на 3 дни. Сред изпълнителите, които ще радват публиката, са Nina Kraviz, OFENBACH и S.A.R.S.

През деня гостите на фестивала ще могат да се забавляват с кайтсърфинг и уиндсърфинг, а специални автобуси ще обслужват близките курорти.

„Гласът на България“ ще има зона на фестивала, а една от изпълнителките ще е познатата на публиката на предаването Керана.

За всеки кулинарен вкус във ВИП зоната ще се погрижи шеф Андре Токев, откъдето е и най-добрата гледка към SUNLAND Mainstage.

SUNLAND/EXIT е партньор на инициативата на bTV Media Group „Добрият пример“, затова се очаква това да е първият фестивал, след който няма да останат фасове по плажа. Три кутии за събирането им са монтирани в зоната на фестивала, а всеки може да размени чаша със събрани цигарени фасове за студена напитка от бара.