Поли Генова е вторият треньор в новия четвърти сезон на музикалното шоу „Гласът на България”. Талантливата певица се присъединява към Влади Ампов – Графа, с когото ще търсят нови таланти в ефира на bTV.

Именно с него е и новият дует на певицата, която зае престижното четвърто място на конкурса „Евровизия” тази година. „ПолиГраф”, както Графа заяви, че се казва дуото им, вече снима видеото към песента на северното ни Черноморие.

Снимка: btvnovinite.bg

Поли признава, че си е мечтаела да работи с Графа още от далечната 1993 г., а идеята да направят дует се е появила още преди няколко години.

„Аз бях на шест и пях. И го видях и му бях фен още тогава”, разказва певицата. „Винаги ми се е искало и ето, то се случва и е много хубаво", добавя още тя.

Сега двамата ще работят заедно и като треньори в „Гласът на България". Поли чака с нетърпение шоуто, тъй като е убедена, че страната ни е пълна с музикални таланти.

„Очакванията ни са да се забавляваме много на първо място. И още на по-първо място е да открием и да помогнем на млади таланти, които имат нужда от подкрепа”, споделя тя развълнувана.

От години Поли работи като консултант-преподавател на деца във формация „Бон-Бон”, откъдето самата тя започва кариерата си като дете. Тя разказва, че искала някой ден да бъде продуцент, точно като Графа.

Макар да са много добри приятели, двамата треньори в „Гласът на България" вече се настройват за сблъсък в търсенето на таланти.

„Слушай Поли, това, че ние сме приятели в живота, не значи, че като треньори ще бъдем абсолютни приятели, нали знаеш”, заканва се Графа. Певецът заяви, че през новия сезон на шоуто ще търси глас, който да бъде различен и открояващ се.

Вижте във видеото къде Поли Генова и Графа снимат клипа към новата си песен: