Тази вечер ще се върнем отново в село Извор, където преди 7 години започна сагата на семейство Лютови и семейство Чеканови. Авторите на известния сериал са приготвили нова доза култови реплики и небивал смях. 

Актьорите от "Столичани в повече" споделиха какво предстои за героите им по време на специалната си фотосесия, малко преди премиерата на 12-ия сезон по bTV.

„Много премеждия с тези герои има. Пак много имане. Има 4 сватби. Едната от сватбите е на отец Григорий. Дали ще е успешна, дали ще е неуспешна драгите зрители ще могат да видят”, посочи Ненчо Илчев.

„Типично за моя герой той ще търси лекото, лесното, мекото, хубавото, многото. Ще търси имане, за което подозира са пари, а всъщност се оказва, че са нещо много по-ценно от парите”, каза Любомир Нейков.

 Албена Павлова коментира, че в героинята й има реакции, които вижда в себе си и обратно – „опитвам се да я цивилизовам малко, да заприлича на мен малко.”

„За огромно съжаление на този герой, той не се е променил. Има хора, които се учат от грешките на другите. Има хора, които се учат от собствените си грешки, а има хора, които даже от собствените си грешки не се учат. Този е точно такъв”, коментира Руслан Мъйнов.

„Спомням си една сцена, в която стоя пред църквата и ми трябва някакво спешно превозно средство. Виждам едно детенце с колело и му казвам „дай ми колелото” и му взимам колелото, а детенцето казва „ама моля ви се баба ме чака”, а пък аз му викам „баба ти аз я чакам”. И така като ти е написано такова нещо, как да не забавляваш с колегите”, категоричен е Ненчо Илчев.

Евтим Милошев коментира, че успехът на „Столичани в повече” се дължи на това, че разказваме себе си. „Това сме ние българите. Всички сме столичани малко или повече. Това е разказ за нашия живот – малко смешен, малко тъжен”.