Наближава големият финал на музикалната надпревара „Гласът на България”. Петима участници отпаднаха снощи на концерта на живо само на крачка от финала. Това бяха Симона Загорова, Паулина Горанова, Кристиян Грънчаров и дуетът на Христо и Димитър.

В студиото на тази сутрин всички те споделиха, че са изключително благодарни, че са имали шанса да участват в шоуто, но ще им липсва да бъдат част от него.

„Много ми е мъчно (…) Ще ми липсва дори ставането в 6:30 ч. всяка сутрин”, сподели Симона Загорова, която беше част от отбора на Поли Генова.

Думите ѝ споделя и полякинята Паулина Горанов.

„За нищо не съжалявам (…) това беше едно страхотно изживяване, запознах се със страхотни хора”, заяви тя. Певицата сподели, че никога няма да се откаже от музиката и се надява да сбъдне детскта си мечта да се реализира на музикалната сцена.

„Полуфиналът е доста напреднал етап. Много се радвам, че участвах в тази приказка”, коментира Кристиан Грънчаров.

„Имаше много емоция, защото станахме като едно семейство”, сподели Христо Младенов, който участваше в предаването в дует с Димитър Атанасов. Двамата бяха част от отбора на Иван Лечев. По думите му това, което не им е достигнало на концерта снощи е късмет.

„От тук нататък всеки ще продължи по своя път”, коментира Димитър и разкри, че се надява заедно с Христо да издадат собствен албум, в който да включат и някои от другите участници в „Гласът на България”.