Речта на Ахмед Доган се различава от позицията на неговата партия, но Доган е прав – това е национално отговорно говорене. Това обяви зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов в предаването „Тази сутрин” по повод вота на недоверие, който ще бъде гласуван в началото на следващата година, и реакцията на почетния председател на ДПС.

„Ако вотът на недоверие към кабинета „Борисов 3“ мине, няма партия от опозицията, която да поеме политическата отговорност за управление на страната”, заяви Ахмед Доган в реч пред партийния актив вчера.

Той е категоричен, че няма договорка между ГЕРБ и ДПС.

Цветанов коментира и изказването на вицепремиера Валери Симеонов за подялбата на концесиите между ГЕРБ и ДПС: „Когато се е решавало за концесиите на Министерски съвет, Валери Симеонов е присъствал. Можел е да се противопостави”.

 Той коментира и скандала с незаконното подслушване. „Когато бях вътрешен министър използвахме СРС-та по отношение на Килърите, Наглите, Кокаиновите крале и всичко свързано със златарските ателиета и имаше резултат”, уточни Цветан Цветанов.

Вижте цялото интервю във видеото: