Двете кучета на Лейди Гага, отвлечени при въоръжен грабеж в средата на седмицата, са били предадени този петък в полицейски участък в Лос Анджелис, а след това - на представители на поп певицата, съобщи представител на органите на реда в града, цитиран от „Ройтерс“.

Около 18:00 ч. в петък кучетата са били доведени от жена в полицейски участък близо до централната част на града. Представители на Лейди Гага и детективи са отишли в участъка и е било удостоверено, че това са откраднатите домашни любимци.

Началникът на елитния отдел за разследване на грабежи и убийства капитан Джонатан Типет съобщава, че жената, довела кучетата, не е свързана с кражбата им. Засега не е ясно как булдозите са се оказали при нея.

Служителят, който е разхождал кучетата на Лейди Гага, беше прострелян по време на нападението. На видеоматериал от камера, запечатала нападението,  се вижда бял седан, от който изскачат двама мъже. Те се боричкат с него, той оказва съпротива, след това единият вади оръжие и стреля веднъж, преди да избяга с две от кучетата. На видеото се чува как мъжът казва, че е прострелян в гърдите.

Лейди Гага изказа благодарност за самоотвержеността на своя служител Райън Фишер в социалната мрежа „Инстаграм“ и го определи като герой. От полицията, съобщиха, че се очаква служителят на певицата да се възстанови, предаде „Асошиейтед прес“.

Лейди Гага  обяви награда от 500 000 долара за отвлечените френски булдози Коджи и Густав.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!