Кралица Елизабет Втора, принц Чарлз, принц Уилям и Кейт Мидълтън отправиха пожелания за втория рожден ден на Арчи - синът на принц Хари и Меган Маркъл, който днес навършва две години.

Официалният профил на кралското семейство в Инстаграм поздрави Арчи тази сутрин със снимка на принц Хари и Меган Маркъл, които представят сина си на света в замъка Уиндзор през май 2019 г. Принц Чарлз и херцогът и херцогинята на Кеймбридж последваха примера със снимки, направени на кръщенето на Арчи през юли 2019 г.

Това е особено трогателно, имайки предвид, че кралското семейство не е виждало Арчи от 18 месеца, тъй като за последно малчуганът беше във Великобритания през есента на 2019 г. - преди херцогът и херцогинята на Съсекс да заминат за Коледа в Канада.

Официалният профил на кралското семейство в Инстаграм, който се управлява от служителите на кралица Елизабет Втора, сподели съобщението: "Пожелаваме на Арчи Маунтбатън-Уиндзор много щастлив втори рожден ден днес".

Съобщението на принц Чарлз в Туитър гласи: "Честит рожден ден на Арчи, който днес навършва две години".

Пожеланието е придружено от черно-бяла снимка от кръщенето на Арчи, на която принц Хари и щастливият дядо принц Чарлз се радват на момченцето.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън избраха да споделят в Туитър профила си семейна снимка, също направена на кръщенето на Арчи. Посланието на херцога и херцогинята на Кеймбридж към кадъра е идентично с това на кралицата: "Пожелаваме на Арчи много щастлив втори рожден ден днес".

Вижте повече за Арчи, принц Хари и Меган Маркъл в Ladyzone.bg.