Носителят на "Оскар" Шон Пен и австралийската актриса Лейла Джордж вече са официално разведени. Онлайн медиите TMZ и "Пийпъл" цитират съдебни документи, според които съдията е подписал решението за развод миналия петък. 60-годишният холивудски актьор и 30-годишната му колежка са двойка от 2016 г. Те се ожениха през юли 2020 г., а през октомври 2021 г. Джордж подаде молба за развод. 

По-рано този месец звездата от „Реката на тайните“ даде интервю за Hollywood Authentic за документалния си филм за руската инвазия в Украйна. В разговора обаче той реши да „открехне завесата” към личния си живот, споделяйки повече за проваления си брак.

„Лейла е жената, в която съм лудо влюбен, но рядко виждам, след като провалих брака ни. Оженихме се само преди година, но от пет години не се грижа за личния си живот. Не съм ѝ изневерявал по никакъв начин, но твърде дълго мислех, че присъствието ми другаде е по-важно от присъствието ми до нея. Наскоро изпаднах в тежка депресия, причинена от „ерата на Тръмп“... Гледайки новините, бях толкова отчаян, че в 11 сутринта пиех алкохол и вземах хапчета за сън, след като бях будувал цяла нощ", разкрива актьорът.

„Младите, красиви и мили жени, които са минали под венчилото с по-възрастни мъже, не искат да се събуждат сутрин, намирайки половинките си на дивана, където са прекарали цяла нощ, гледайки телевизия за случващата се в света лудост“, допълва той.

Вижте какво още сподели Шон Пен в Ladyzone.bg.