Преди седмица се проведе първият официален благотворителен бал на фондация "Стоян Камбарев" в Лондон. Гала вечерта беше под патронажа на Негово Величество Принц Кирил, който заедно с председателя на фондацията Деси Тенекеджиева бяха домакини на едно изключително емоционално събитие. Атмосферата от това събитие ще видим със съдействието на колегите от InLife TV и BBR TV - българската онлайн телевизия във Великобритания.   

„Изключително горд съм, на първо място, защото това е първото българско събитие, организирано някога в Лондон, което надхвърля рамките само на българската общност. Да видя толкова много гости тук е фантастично. Спектакълът и изпълненията бяха за мен едно изключително преживяване. Истинска привилегия е да имаш възможността да видиш подобен талант и естественост.Толкова млади артисти, а правят удивителни неща- толкова впечатляващи”, сподели Негово Величество Принц Кирил- Патрон на бала на фондация "Стоян Камбарев".

Той посочи още, че най-важно е артстите да вярват в себе си, да бъдат решителни, да работят упорито и успехът и признанието неизменно ще дойдат. Смятам, че имаме фантастични таланти в различни области, най-вече в изкуството и в творческите области. Пожелавам им много нови успехи и да продължават напред, каза той.   
 
Деси Тенекеджиева, председател на фондацията, посочи, че за нея това е една много емоционална вечер.

„Балът беше невероятен, от първата секунда- уникални таланти, страхотни гласове, невероятно представление. Искрено желая всичко най-прекрасно на Фондацията в бъдеще”, заяви Елица Бонина, партньор на фондацията.