След повече от 100 дни в отделение за интензивно лечение бебето на Приянка Чопра и Ник Джонас си е у дома. Майката сподели и първата снимка на дъщеричката си.

Малката Малти Мари Чопра Джонас е прекарала повече от 100 дни в интензивното отделение за новородени. Тя се роди в края на февруари. Тогава Ник Джонас публикува кратко съобщение в Инстаграма си, но помоли двойката да не бъде притеснявана в момента, за да може да се отдадат на семейството си. 

"Щастливи сме, че нашето малко момиченце най-накрая си е у дома, и просто искаме да благодарим на всеки лекар, медицинска сестра и специалист в Rady Children's La Jolla и Cedar Sinai, Лос Анджелис, които бяха безкористно до нас, на всяка крачка от пътя", написа щастливата майка.

На снимката, която двойката сподели, се вижда как Чопра държи дъщеря си на гърдите си, а Джо Джонас внимателно придържа ръчичката й.

Приянка и Джо използваха снимката, за да се обяснят един на друг в любов. 

"Няма друг човек, с когото бих предпочела да правя това, освен с теб. Благодаря ти, че ме направи майка, Ник Джонас. Обичам те" - допълни Приянка. 

Вижте повече за Приянка Чопра и Ник Джонас в Ladyzone.bg.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за Android и iOS!

Бъдете с нас и във Facebook и Instagram!