"Момичетата Маршал" - майка и четири от дъщерите й - са жените с най-много операции за уголемяване на бюста във Великобритания, пише в. "Сън".

Шантал Маршал и дъщерите й Ема, Рипли, Тери и Тара с гордост показват пищните си форми и вече са истински знаменитости на Острова. Петте жени в семейството вече са направили общо 13 операции с цел по-големи гърди – на обща стойност над 50 000 паунда. Едрогърдите дами от Къркби имат общо три литра силикон в бюстовете си.

Майката е постигнала впечатляващия размер 32GG (по британската номерация) с четири операции. На същата пищност благодарение на три корекции се радва и най-голямата й дъщеря Ема. 21-годишната Рипли демонстрира размер 32DD след една операция, а 26-годишната Тара - 34F след две. С най-внушителен бюст обаче може да се похвали 27-годишната Тери - размер 34HH, постигнат с три операции за уголемяване.

Единствената представителка на нежния пол в семейството, която все още е с естествен бюст, е 14-годишната Бритни. Девойката обаче обожава вида на по-големите си сестри и вече живее с нагласата, че когато стане на 18, незабавно ще легне под ножа. Въпреки крехката си възраст Бритни вече се изрусява, за да наподоби поне отчасти външността на своите каки.

53-годишната Шантал Маршал, която освен петте дъщери има и четирима синове, си прави първата корекция на бюста през 1996 г., след като установява, че многобройните раждания са се отразили неблагоприятно на фигурата й. С течение на времето подрастващите й дъщери започват да копират майка си, за да се стигне до там, че днес ги сравняват с риалити звездите от САЩ Кардашиян, известни с обсебването от външността си.