След миналогодишното официално съобщение, че принц Уилям и съпругата му, херцогинята на Кембридж Катрин, ще станат родители за трети път през април 2018 г., от двореца Кенсингтън не се очаква да бъдат оповестени повече подробности за предстоящото щастливо събитие. За сметка на това букмейкърите активно приемат залози за име на кралското бебе, като фаворити са Мери за момиче и Албърт за момче, пише в. "Дейли експрес".

Според приеманите от букмейкърска къща "Уилям Хил" залози бебето най-вероятно ще носи името Мери (3/1). Следващите най-популярни сред любителите на залаганията имена са Алис (6/1), Виктория (10/1) и Елизабет (14/1).

Снимка: Reuters

Допускайки, че в памет на покойната майка на принц Уилям височайшата двойка ще кръсти детето си Даяна, приеманият залог от "Уилям Хил" и "Бетуей" е 20/1.

Съдейки по залога 40/1, най-малка вероятност има третото отроче на Уилям и Кейт да се сдобие с името Роуз. Още по-малък шанс има бебето да бъде кръстено Доналд - 100/1.

Най-вероятното име за мъжко отроче е Албърт. За него залогът е 10/1. Следват Артър (12/1), Фредерик (14/1) и Хенри, Филип, Александър и Джеймс с по 16/1.