Идрис Елба няма да бъде следващият Джеймс Бонд, както твърдяха слуховете до сега. Международната фирма за залози „Корал” спря да приема такива за кой актьор ще изиграе култовия шпионин.

Според западните медии това означава, че ролята вече е дадена на някого, като всички залаган на британския актьор Том Хидълстийн.

Слуховете бяха засилени от снимки на Хидълстийн в компанията на режисьора на Джеймс Бонд Сам Мендес и продуцента на филма Барбара Броколи. Снимките били последвани от огромни залози на името на актьора, като това накарало „Корал” да приключат залозите.

„Без огън няма дим и след големите залози на Хидълстийн през последните 24 часа нямахме избор освен да преустановим залозите за следващия 007”, обявиха от фирмата.

До този момент за наследник на Даниел Крейг беше смятан британският чернокож актьор Идрис Елба, като това предизвика разговори в кино гилдията трябва ли Джеймс Бонд да бъде чернокож.

Според британските медии е много странно, че букмейкърите са престанали да приемат залози още преди Даниел Крейг да се откаже официално от ролята. Самият Том Хидълстийн в интервю заяви, че единственият Джеймс Бонд е Даниел Крейг и не си представя някой друг да изиграе ролята.