Синът на инфлуенсърка се удави в басейн. Детето е излязло от хотелската стая, докато родителите му спят, пише The Independent.

В поредица от публикации в Instagram Жасмин Йонг разкри, че по време на престоя си в хотел на 11 май нейният 2-годишен син Енцо се е удавил във вътрешния басейн на хотела.

Семейството е легнало заедно. Въпреки това, когато двойката се събужда, вижда, че детето го няма. Откриват тялото му в басейна, който е бил до стаята.

Извадили са го от водата и са опитали да направят реанимация, но неуспешно.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jasmine Yong香米 (@jasmine.y____)

„Изтичахме набързо до лобито на хотела с бебето на ръце и помолихме персонала на хотела да помогне, да се обади на линейка и да окаже първа помощ, докато линейката пристигне“, продължи тя.

„Половин час след като пристигна в болницата, беше възстановена сърдечната дейност, но детето все още беше в кома“, написа Жасмин Йонг.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jasmine Yong香米 (@jasmine.y____)

За съжаление тя разкри, че Енцо е починал заради липса на кислород, което е довело до спиране на сърдечния му ритъм.

„Благодаря за молитвите и благословиите на всички“, обърна се тя към своите 472 000 последователи.

В допълнение към обяснението си за инцидента, довел до смъртта на Енцо, Жасмин също сподели поредица от изображения мемориал за детето, с видео, показващо хора, които пускат балони в небето, както и снимки на цветни рисунки, направени от Енцо