Чилийска шофьорка се размина на косъм от по-сериозно произшествие, след като обърка входа към паркинг със стълбище на универсален магазин.

Неволите ѝ обаче не спират дотук – след като осъзнава грешката си жената, спира рязко. Секунди след това ѝ се притичват на помощ. Жената хваща подадената ръка и… увисва на нея, докато колата ѝ продължава надолу по стълбите - изглежда водачката е пуснала педала на спирачките и не е дръпнала ръчната.

Джипът се спуска надолу и се разбива в портал от стъкло и метал в дъното на стълбището.

За щастие, там по време на инцидента край портала не е имало никой и сблъсъкът се разминава без пострадали – само с уплаха и шок за шофьорката, която и без друго изглежда доста притеснената притеснена.

Инциденти като този изглеждат куриозни, но всъщност не са чак такава рядкост – преди време шофьор обърка стълбите на метрото в Париж с вход за паркинг (съвсем подобен инцидент имаше и в София), преди седмица това се случи и на шофьор в Берлин, вярно – пиян, дрогиран и с крадена кола; а при друг инцидент, отново в София, невнимателен шофьор избута кола от висок паркинг на тротоара.