Барабанистът на „Мотли крю” Томи Лий се ожени за приятелката си – комедийната актриса Британи Фърлан.

Новината съобщи Фърлан в профила си в „Инстаграм”. Тя публикува снимка на двете им кучета, облечени като младоженци, а съобщението гласи: „Това е официално – оженихме се!”.

Освен това актрисата е сменила името си в профила на Британи Фърлан Лий.

Двойката се сгоди на 14 февруари 2018 г. Това е четвърти брак за 56-годишния рокаджия и първи за Британи.

С три от годениците си – моделът Илейн Берген и актрисите Хедър Локлиър и Памела Андерсън, музикантът е заставал през олтара.

С четвъртата – София Туфа, Лий така и не сключва брак. Двамата се разделят през 2016 г., след като са се сгодили през 2014 г., припомня БТА.

Въпреки че през леглото му са минали безброй жени, Томи Лий споделя, че е много претенциозен по отношение на представителките на нежния пол.

Рокаджията обаче не крие, че след няколко питиета критериите му често са занижени.

Що се отнася до Фърлан, наскоро тя придоби световна популярност след участието си в документален филм на „Нетфликс”, разказващ за феномена на социалните мрежи и живота на инфлуенсърите. Във филма актрисата споделя как след множество откази за роли в киното, решава да създаде профил в несъществуващото вече приложение за кратки видеа „Вайн”. Така набира популярност, създавайки скечове, и става първата жена с най-много последователи в приложението – близо 10 млн.

Във филма актрисата разказва и за критиките по неин адрес, след като двамата с Лий разкриват публично връзката си.