2 години от датата, на която Русия атакува пълномащабно Украйна. bTV се връща там, където започна всичко. Отвеждаме ви там, където се решава бъдещето на страната - линията на бойните действия. Разкази от разрушените градове и села в Украйна.

Разказ от разрушените градове и села в Украйна, в които може би никога хората няма да успеят да се върнат в домовете си. Защо въпреки евакуацията там все още има хора, избрали да живеят под непрекъснат обстрел? Как продължават военните действия и защо контраофанзивата не се случва по план? Ще успее ли Украйна да устои или Русия ще завземе още територии? И как събитията на фронта влияят и на бъдещето на Европа?

Екипът на журналиста Стоян Георгиев, оператора Александр Осиченско и техническия сътрудник Марио Николчев отговарят на тези въпроси от най-критичната точка на войната.

В сърцето на Украйна екипът на журналиста Цветана Балабанова, оператора Огнян Кръстев и техническия сътрудник Ивайло Ангелов ни показват как животът продължава въпреки всичко. 

Как хората адаптират ежедневието си, успяват ли да живеят, работят и дори да се забавляват, въпреки честите въздушни тревоги за ракетна атака? 

Гледайте специалното студио на bTV във видеото.