Лошото момче на тениса Ник Кирьос се е забърквал в много скандали на корта, а част от тях може би са били причинени от... глад. За да не си навлече нови проблеми, австралиецът реши да похапне по време на мача си на двойки на турнира в Индиън Уелс. И не, не става въпрос за някое енергийно десертче, а за... пържени картофки. При това, не неговите!

Тенисистът използва една от паузите между геймовете, за да се пресегне към първия ред и да си открадне от картофките на един от малцината зрители по трибуните. Тенис почитателят очевидно нямаше нищо против да подели порцията си със световния номер 16.

След като похапна, австралиецът се върна на корта при партньора си Ненад Зимойнич. Двамата обаче не успяха да победят поставените под номер 6 в схемата на турнира Марсело Мело и Лукаш Кабот и отпадната от надпреварата.

Кирьос обаче продължава напред в надпреварата при мъжете. Той победи Новак Джокович в трети кръг, а в следващия си мач ще се изправи срещу шампиона от Откритото първенство на Австралия за 2017 г. - Роджър Федерер.