Гимнастичките от ансамбъла по художествена гимнастика, който спечели бронзов медал на олимпийските игри в Рио де Жанейро, отново завладяха родната публика. Този път Ренета Камберова, Михаела Маевска, Цветелина Найденова, Любомира Казанова и Снежана Дечева станаха част от шоу-спектакъла на Слави Трифонов „Има такъв народ”.

Грациите изпълниха три хореографии върху песните „Росни ми, росни, Росице”, „Притури се планината” и най-новата песен на Слави „Тя”.

Трибуните изригнаха при появяването на сцената на златните момичета. Макар и в не толкова познато амплоа, гимнастичките се справиха чудесно. Те ще се включат и в останалите спектакли на Слави Трифонов и Ку-ку Бенд на 17 и 18 юни.

И този път за подготовката им се грижиха танцовите педагози Елица Павликенова и Маргарита Будинова, които сега работят с националния отбор по художествена гимнастика.

Снимка: Instagram

Те бяха поканени от Илиана Раева да станат част от треньорския щаб след като създадоха впечатляващите танцови композиции за бенефиса-спектакъл „Отборът”, с който златните ни момичета сложиха край на успешната си кариера в препълнената зала „Арена Армеец” в края на 2016 г.