За всеки рожден ден звездата на футболния "Милан" Златан Ибрахимович си купува бърз и атрактивен автомобил. За Коледа обаче е решил да се поглези с... гора.

Нападателят се е сдобил с 10 000 декара гора в близост до малкия град Оре в западна Швеция, почти до границата с Норвегия.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Златан показа своята придобивка в социалните мрежи. Трябва да признаем, че гледката е приказна - високи вековни дървета, пухкав сняг, неизчистени пътища... За тази екстравагантна покупка шведът е платил 3 млн. евро, твърдят спортните издания.

Ибрахимович явно има големи планове за своята гора. Той е страстен почитател на лова и риболова, така че там ще може да практикува хобитата си на спокойствие. Освен това той заяви, че за сега няма намерение да спира с футбола, въпреки че през октомври стана на 39 години. Така че в собствената си гора ще може да си почива от мачовете.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Zlatan Ibrahimović (@iamzlatanibrahimovic)

Футболистът на "Милан" е един от най-атрактивните в съвременния футбол. Поведението му често е противоречиво, а той не пропуска да спомене, че е сред от най-добрите в света. 

Наскоро шведът зарадва всичките си съотборници с коледни подаръци - последен модел на популярна конзола за игра.

Снимка: Instagram

Преди години Златан инвестира в голямо имение в Лос Анджелис, където играеше за месния тим, а след това и в шведския клуб "Хамарби".