Треньорът на "Левски" Живко Миланов заяви, че ще трябват поне трима нови в състава на "сините". Бившият защитник говори пред медиите преди старта на сезона. В първия кръг в събота "Левски" е домакин на "Славия".

"За мен лично отборът е готов. Свършихме доста работа. Беше трудно за нас, но момчетата са готови за началото на първенството. Все още липсват няколко позиции, но в следващите седмици ще се опитаме да ги попълним. Нуждаем се от трима футболисти. Имаме интерес към Иван Горанов. Николай Михайлов ще подпише договор. Той започна късно подготовка, но се надявам през следващата седмица да подпише договор", каза Миланов.

"Имаме добри условия на "Герена". Беше хубаво за момчетата да се отделим от обстановката тук, но играчите бяха сериозни. Това няма да е от голямо значение. Има оптимизъм. Сигурен съм, че момчетата ще се представят по-добре. Надявам се годината да е по-добра за нас и да сме на по-горно класиране. Между първите шест отбора може да се справи "Левски". Няма какво да се залъгваме, трудно можем да мислим за нещо повече", добави още младият специалист.

"Христос Сиелис е водил подготовка с АПОЕЛ, но ще преценяваме. Има време до мача утре. Ако имам точните футболисти, бих искал да ги имам още утре. Българите, които имаха качества за "Левски", вече имат отбори. Ще трябва да гледаме към чужденци. Футболистите не са толкова прости. Имат контакти и разбират, когато има финансови проблеми в даден клуб. Вече двама футболисти се отказаха в последния момент, след като разбраха."

"Радващото е, че има ентусиазъм при феновете и в съблекалнята. Мога само да благодаря за тази подкрепа на привържениците", коментира още Миланов.

"Контролите на "Славия" бяха закрити. Не можеше да ги гледаме много. Аз обаче имам идея как ще изглежда "Славия". Загорчич е добър специалист, но за мен е важно как ще изглежда "Левски". Отборът ни ще излиза само и единствено за победа", завърши треньорът на "сините".