Капитанът на "Левски" Живко Миланов се надява на трофей през 2020 г. Той даде интервю пред клубната телевизия, в което направи обзор на 2019 година и сподели очакванията си за следващия сезон.

"Годината не беше успешна, след като не си спечелил нито един трофей. Хубавото, е че в "Левски" вече има яснота и има хора, които искат нещата да се получат. Има сигурност и това ще се отрази положително. Във всеки мач съм се опитвал да давам максимума от себе си", започна Миланов.

"Искам да виждам "Левски" конкурентоспособен на отбора, който печели всичко в последните години – "Лудогорец". Да си пожелаем догодина да има един трофей в нашата витрина, който убягва на "Левски". Ако имаш планове да спечелиш купата, в един етап ще преминеш през силните отбори. Можеше да ни се падне по-лек противник, но това е съдба".

"Мисля, че отборът върви в една възходяща линия. Когато дойдох през януари месец, имаше смяна на ръководството. През лятото ни напуснаха около 14-15 души. Започнахме подготовка с юноши. Мисля, че след идването на новия треньор и новите футболисти изграждаме нов отбор. Играем добре. Има какво още да се желае. Трудно можеш да направиш един отбор за 6 месеца. За това си трябва време. Смятам, че догодина "Левски" ще изглежда по-добре от тази година. Според мен още липсват някои играчи на определени позиции. Нямаме конкуренция, което е в наш ущърб. Не можеш да искаш от един футболист да изиграе 35 мача и да играе на едно и също ниво", завърши Миланов.