Слънцето все по-настоятелно пробива облаците, морето и плажовете привличат туристи, а в дома на Ивет Лалова е... Коледа!

Не, тя не живее по различен календар. Въпреки че за седмата най-бърза жена в света на 200 м може би времето тече по-различно, отколкото за нас - по-бавните. 

Всичко си има простичко обяснение! Ивет и съпругът ѝ Симоне не са се прибирали в дома им в италианския град Риети от 6 месеца. 

Чаровната българска спринтьорка посрещна новата 2020 г. в Дубай, а след това се премести на Канарските острови, където провеждаше тренировъчен лагер за новия сезон. Там я завари и пандемията от коронавирус и бързото разпространение на заразата в Европа. 

Италия беше сред най-засегнатите страни, като до момента там са регистрирани над 236 900 случая. За това Ивет, Симоне и неизменната им компания - кучето Болт, се отправиха към България.

 
 
 
View this post on Instagram

A river cuts through a rock not because of its power, but its persistence. #keepgoing #supertraining #perseverance

A post shared by S I M O N E C O L L I O (@simone.collio) on

Именно у нас те прекараха последните 3 месеца.

Но, след като забраните за пътуване в Европа бяха смекчени, семейството на Лалова се отправи отново към Италия. За да прибере най-накрая елхата! И да види дали летният Дядо Коледа не е решил да я навести!