Тимът на Запада победи този на Изтока в 66-ия Мач на звездите в Националната баскетболна асоциация с рекордния резултат от 192:182. Двата тима си отбелязаха общо 374 точки, което е с 5 повече спрямо миналогодишния рекорд от 369.

Центърът на "Ню Орлиънс Пеликанс" Антъни Дейвис пък счупи рекорда за най-много точки, отбелязани от един играч в рамките на традиционния двубой между двете конференции, след като реализира 52. Досега най-доброто постижение бе на Уилт Чембърлейн, който през 1962 г. записа 42.

За тима на победителите гардът на "Оклахома Сити" Ръсел Уестбрук приключи с 41 точки, 5 борби и 7 асистенции, крилото на "Голдън Стейт" Кевин Дюрант се отличи с "трипъл-дабъл" от 21 точки, 10 борби и 10 асистенции, съотборникът в тима на "войните" Стеф Къри остана с 21 точки и 6 асистенции, а Джеймс Хардън записа срещу името си 12 точки и 12 асистенции.

За тима на Изтока, който загуби за шести път в последните 7 години, гръцкият национал на Милуоки Янис Антетокунбо реализира 30 точки, ЛеБрон Джеймс прибави 23, а съотборникът му в тима на Кливланд Кайри Ървинг остана с 22 точки и 14 асистенции. Силно от пейката се включиха и гардовете на "Бостън" и "Торонто" Айзея Томас и Кайл Лаури, които добавиха съответно по 20 и 19 точки.

Дългоочакваното събиране на бившите съотборници в "Оклахома", а по настоящем големи противни, Кевин Дюрант и Ръсел Уестбрук практически не се състоя, въпреки че Дюрант се отчете с ефектен алей-уп пас към Уестбрук, който се отчете със зрелищна забивка в края на първата четвърт. Двамата престояха на паркета заедно едва 81 секунди, което лиши зрителите от възможността да видят доскорошните най-добри приятели отново заедно в действие.

С приза за "Най-полезен играч" бе удостоен Антъни Дейвис.