Деветото издание ще предложи четири срещи в категория до 77кг, три мача в категория до 70кг и един мач в категория до 66кг.

Росен Димитров срещу Винсент Дел Гуера(Франция) до 77кг

   Винсент Дел Гуера е от Марсилия, Франция и е с актив от 22 победи и 12 загуби на профи ММА-ринга, ще се изправи срещу Росен Димитров в категория до 77 кг.

Дагестанския противник на Росен Димитров се контузи, но французина, Винсент Дел Гуера е значително по-опитен. Той е на 25 години и един от най-трудните противници, които Росен е срещал. Повечето си срещи печели след ключове.

   Димитров съчетава подготовката си с ангажименти към клуба си и националния отбор на България по бойно самбо. Българският боец е трикратен световен и европейски шампион по Бойно самбо. Многократен шампион на България по джудо, самбо. Шампион по Бразилско жиу жицу. Участник е в редица международни мачове и гали в едни от най-силните вериги в Европа. След подготовката за която му помагат брат му Румен, Янко Борисов и Стоян Саладинов, смята , че е готов да постигне победа.

Валентин Бенишев срещу Дамяно Бертолини (Италия) срещу до 70кг

   Двама бойци без загуба до момента ще се изправят един срещу друг.
След прехода от Кибокса към ММА, Бертолини има 6 професионални ММА-срещи. Тук е с треньора си и е разучил Валентин . Смята да вземе победата на всяка цена!
    Валентин Бенишев с тегло от 70кг. с основен спорт борба свободен стил В момента е студент в Националната Спортна Академия „Васил Левски“. На профи-ринга Валентин винаги демонстрира забележителни борцови умения. След титли по борба , започва да се занимава с ММА . До момента на професионалния ринг има 9 професионални срещи и 9-те са завършвали с успех. Той е един от най-бързо развиващите се български бойци и в момента е невъзможно да му се намери противник в България. Валентин е решен да продължи победната си серия . Треньори в подготовката му са Борислав Иглев и Камен Георгиев.

Георги Валентинов срещу Клейтън Хенрикес ( Холандия ) до 77кг

   Георги Валентинов ще срещне холандеца Клейтън Хенрикес в една от международните срещи от деветото издание на турнира. Това ще бъде първи мач за състезателя на старозагорския клуб „ММА 300" за 2015 година. За последно Георги победи англичанина Дан Едуардс на гала-вечер по ММА в Стара Загора.

   Холандецът Клейтън Хенрикес е роден 1991 година и е състезател по кик-бокс. В кариерата си има четири професионални мача в ММА, от които е записал три победи - два нокаута и един успех, постигнат със „събмишън". В една от срещите съдиите присъждат равенство.

Ето и останалите срещи:

Бранко Бабачев срещу Александър Иванов до 77кг

Радослав Вартанянов срещу Антон Бранков до 70кг

Тихомир Благовестов срещу Пламен Бъчваров до 70кг

Тодор Тодоров срещу Борис Балев в категория до 66кг

Денис Давидков срещу Цветелин Гергинов до 77кг