Ето какво каза Стойчо Младенов преди заминаването на отбора за южната ни съседка:

"Очакваме това, което всички отбори правят по лагерите - да се подготвим добре физически, да бъде перфектни от спортно-техническа страна, за да се борим за челните места в класирането. През три дни ще играем контроли. Почти всички срещи са уговорени. До края на седмицата ще станат ясни всички съперници. Когато подпишем договорите с всички клубове, тогава ще ги обявим", заяви Младенов.

 "Вальо Илиев, Буш и Милисавлевич ще се присъединят към нас малко по-късно. Иван Маркович също е готов. Ситуацията с Попов не се е променила. Той е футболист на ЦСКА и тръгва с нас. Говорихме да забрави за тази авантюра, която поде и да се концентрира в работата си в ЦСКА. Съжалявам за Карачанаков, защото е млад и перспективен футболист. Пожелавам му успех където и да играе и един съвет - да бъде по-постоянен. Вече не е наш футболист и не е тема на разговор", каза още треньорът.

 "В последния месец усилено работим върху привличането на нападател. Надявам се да финализираме преговорите за един, а друг да дойде на проби", добави Младенов. Той призна още, че усилено търси още един ляв бранител.