Виртуалните билети, които феновете на "Левски" закупиха за мача с "Лудогорец" от Първа лига в петък, няма да важат за дербито, разкриха от клуба за bTV.

Тимът от "Герена" благодари на привържениците, тъй като със закупуването на виртуалните пропуски са подпомогнали финансово отбора в тежката криза, но се уточнява, че все пак билетите си остават виртуални.

Притежателите на абонаментни карти, които са около 6000, ще трябва да потвърдят или откажат присъствието си на мача в петък. Ако останат свободни места, те ще бъдат пуснали в продажба във фен магазина на клуба и онлайн.

Вчера със заповед на здравния министър Кирил Ананиев бе разрешено до 30% от местата на стадионите да бъдат заети от фенове. Това обаче навлече нови главоболия на "Левски", тъй като бяха разпродадени повече от 13 хил. виртуални билета за мача с "Лудогорец", а на стадиона ще бъдат допуснати около 6000.

Освен това много фенове си заплатиха допълнително, за да "присъстват" чрез свои фигури на трибуните. 

От клуба уточниха, че в Сектор "А" ще са разположени около 1600 души, които ще са през две седалки. Относно правостоящите, "сините" допълват, че те ще бъдат на "една ръка разстояние" един от друг.