Ветераните на "Витоша" Бистрица надвиха с 2:0 ветераните на "Левски" в мач от държавното първенство, който се игра на стадиона в Бистрица. На двубоя присъстваха много известни личности, сред които и Наско Сираков.

Капитан на домакините от "Витоша" бе премиерът Бойко Борисов, който носеше екип с фаталния №13.

Първата част ще се запомни единствено с попадението на бившия футболист на ЦСКА Светослав Петров, с което той даде аванс на бистричани. На почивката "Витоша" водеше с 1:0.

През второто полувреме домакините имаха възможност да удвоят прединената си, но Георги Пеев уцели гредата. Малко след това "Витоша" поведе с 2:0. В 69-ата минута и Христо Йовов уцели гредата след хубава атака на "Левски". Бижутера се озова сам отляво в наказателното поле, стреля по диагонала, но топката срещна левия страничен стълб на вратата.

В края на двубоя вратарят на "Левски" Йордан Господинов спаси сигурно трето попадение с перфектна намеса. В 78-ата минута съдията Николай Йорданов даде дузпа за "Витоша" Бистрица. Зад топката застана капитанът Бойко Борисов, но би в ръцете на вратаря Господинов.

В отбора на "Витоша" личаха имената на Гошо Гинчев, Георги Пеев, Николай Божов, Светослав Петров и други познати лица от българския футбол. 

За "Левски" играха Йордан Господинов, Георги Иванов-Гонзо, Захари Сираков, Дончо Донев, Даниел Боримиров, който беше капитан, Христо Йовов и други.