Президентът на "Славия" Венцеслав Стефанов заяви, че не е очаквал тимът му да загуби от ЦСКА, след като поведе с 1:0 в 60'. Босът на "белите" посочи виновниците за поражението - "една-две дупки", и разкритикува защитника Димитър Велковски, определяйки неговата грешка при изравнителния гол за "армейците" като "идиотска".

“Не мога да ви кажа защо загубихме. Знам само, че в днешния мач се самоубихме. Никога не съм очаквал, че след като поведохме, ще направим такива идиотски грешки", започна Стефанов.

"Не съм искал обяснение от играчите, треньорът ще ги иска. Един-двама бяха дупките от футболистите. Ако Велковски не беше направил такава идиотска грешка… Това е непростимо. Дори юношите не правят такива грешки"

Снимка: Lap.bg

"Сигурно основната отговорност е у мен. Не мога да виня треньорите, защото момчетата работят. Ако не беше тази грешка на Велковски, сега щяхме да говорим по друг начин... Те не показаха нищо. Ние сами се бихме. За съжаление. Има го това във футбола"

"Още сме в началото на първенството. Има достатъчно време всеки да се коригира. Футболистите са наясно с това, което се случва. Един мач, в който трябваше да са победители, те си тръгват победени. Този мач щастието бе на страната на ЦСКА. Убеден съм, че в следващите двубои ще изглеждаме по съвсем различен начин... В последните три мача получихме седем гола, които са непростими, просто безобразни. Как да му се говори на Загорчич? На вас ще ви се говори ли? Но "Славия" ще бъде по-добра, бъдете сигурни!", заяви собственикът на тима от "Овча купел".

Снимка: Lap.bg

"Самите футболисти трябва да разберат, че това, което правят, е лошо за отбора, лошо за тях. Някои претендират, че могат да играят в по-горни дивизии, говоря за Европа. Но с тази игра нямат шанс. Мисля, че Загорчич ще вземе мерки и следващият мач ще бъде като вододел. За играчите ще се разбере дали ги бива"

"Локо" Пд е в подем, но срещу ЦСКА и "Витоша" - непростими грешки. Играчите трябва да разберат, че защитават честта на "Славия", а и собственото си име. Даваме шанс, но знаете как е - Господ дава, но в кошара не вкарва... В случая последният, който има вина, е Загорчич. Даже прекалено много ги търпи”, заяви Венцеслав Стефанов.

Снимка: Lap.bg